26 joulukuuta 2013

#suprisemotherfucker

jeu2 jeu3 joulu jeu10 jeu4 jeu6 jeu5 jeu8 jeu11 Untitled jeu1 jeu jeu7 Untitled
Niin sekasin oleva postaus ku voi olla, mut what ever. Eli täs jotai espanja kuvii jotka on otin hylätyltä asuinalueelta jonne patikoitiin hirveessä soijjassa ja sit vaan jotain epämääräsiä muokkausia lähipäiviltä! Ajattelin eka et olisin tehny jonkulaista joulupostausta, mut joulu on jotenki vaa hujahtanu mun ohi tänä vuonna. Ei ollu yhtää semmosta hollyjolly fiilistä ja ku Hillakaan ei ollu kotona nii ei voitu yhessä juonia äitin selän takana niiku yleensä. Lahjaks sain karkkia, piirrustus juttuja ja niitten lisäks laitettii uus objektiivi tilauksee (halleluja pääsen tosta kitistä vihdoin eroon). Mut hei IHANAA JOULUA nyt kumminkin kaikille!

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

helli omfg sä oot jumalauta ihanin & parhain tyyppi ever sun #perf blogis kanssa. en kestä

Anonyymi kirjoitti...

mä tiiän että oon ihan vitun ärsyttävä ja ymmärrän jos et haluu jelppii ku oot ite nähny vaivaa sun ulkoasuun, mutta tarttisin neuvoo miten saan blogin tällee vasempaan tai oikeeseen reunaan? ja ku todennäkösesti teit sen html koodilla, ni ois jees jos neuvoisit mahollisimman tarkkaan et mistä sieltä !

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia ja hieno bolgi! Mut semmonen kysymyspostaus olis kiva! :)

hellukka kirjoitti...

Anonyymi : aaaww thanks!:)

Anonyymi : äöäöä siitä on nii kauan ku muokkasin ne nii en oikeesti muista kunnolla! mut siis mulla on mallina minima nii sen html koodis on jotku kohat ku outer-wrapper ja inner-wrapper (tai jotai tollasta) nii vissii niitten leveyksiä muuttamalla:D haha toivottavasti autto ees jotenki!

Anonyymi : kiitti ja voisin tehä kuhan saan vaan aikaseks!:)

Me Gusta - Rage Face Comics